Pistole tavná 72W

Pistole tavná 72W
Kód: 
73051
Značka: 
LUND
Skladem
Cena: 
Cena bez DPH
187,70 Kč
Cena s DPH
227,12 Kč

Velmi dobrá kvalita tavné lepicí pistole LUND. Tento model je vynikajícím řešením pro náročné uživatele, kombinuje velmi dobré technické parametry a vysokou kvalitu zpracování. Regulace rychlosti lepení závisí na tlaku uživatele. Tyčinky o průměru 11,2 mm.

S pistolí můžeme lepit různé materiály: dřevo, plasty, kovy, keramiku, sklo, textil, kůži a mnoho dalších. Používá se také pro modelování, upevňování, opravy, utěsňování a spojování. Pistole pro nanášení tavného lepidla.

Postavte pistoli na stojan, pod trysku umístěte např. Kus lepenky. Zapněte napájení a počkejte, až se topný článek zahřeje. Vložte lepicí vložku, dokud lepidlo nevyteče přes hubici, naneste lepidlo na jeden z lepených povrchů. Lepené povrchy musí být čisté, suché a zbavené mastnoty. Lepené plochy přitlačte k sobě a počkejte přibližně po 1-2 minutách. připojení je připraveno. Na velké plochy se doporučuje bodové lepení. Pěnové výrobky (např. Polystyren) mohou být slepeny dohromady za předpokladu, že mají ochrannou podšívku. Lepidlo se nesmí nanášet přímo na pěnové výrobky! Při lepení textilu nebo podobných materiálů by lepidlo mělo být nanášeno ve tvaru „S“.

  • Obsah balení:
  • Tavná pistole
  • 2 ks lepících tyčinek
  • Uživatelský manuál
  • Záruční list